Inverter Klima

Hepsi Burada

Inverter Klima. Da li smo Vam pomenuli da dajemo i 7 godina garancije. Odložno plaćanje na 24 Rate bez kamate.

53kha18 Mini Split Air Conditioner 18000 Btu Carrier Carrier Ac Air Conditioner Inverter Hvac Services
53kha18 Mini Split Air Conditioner 18000 Btu Carrier Carrier Ac Air Conditioner Inverter Hvac Services

Inverter promenom frekvencije stuje prema kompresoru menja mu brzinu rada. Vrhunska tehnologija G10 inverter obezbeđuje. Kapacitet klime u BTU 12000 - PROFI INVERTER MUSE je inverter klima uređaj nove generacije profi klase proizveden od strane najvećeg svetskog proizvođača klima uređaja - kompanije Gree.

Unutarnju jedinicu inverter klima uređaja nije preporučljivo postaviti u hodnik posebno ne na poziciju gdje je zid na 1 - 2 m ispred jer se zrak odbija od zida i senzor na unutarnjoj jedinici daje elektronici i kompresoru pogrešne podatke pa kompresor zbog navedenog smanjuje snagu a nije dovoljno klimatizirao prostor pogotovo ako se iz hodnika žele klimatizirati druge prostorije.

Takođe inverter klime mogu da rade na manjim temperaturama od standardnihSa druge strane i standardne klime ostaju dobar izbor za postizanje komforne temperature pogotovu kada se uzme u obzir da su nešto jeftinije od invertera. Taj efekt je posebno. Šok cene - Gigatron. Pogledajte najširu ponudu klima uređaja na sajtu Inelektronika.